Fit Tijelo Logo
Alpha Man
prirodno povećava testosteron i snižava kortizol.
  • zaštiti svoju muškost
  • povećaj snagu, izdržljivost i libido
  • povećaj mišićnu masu
  • ubrzaj sagorijevanje viška masnih naslaga
  • smanji stres i svakodnevni napor
  • više koncentracije i energije tijekom dana

Sadrži samo 100% prirodne sastojke, bez nuspojava.

Trenutna raspoloživost:

Ograničene zalihe

Rizik od rasprodaje zaliha:

Velik

GTN Alpha Man

Odaberi svoj paket

Alpha Man 1x

6x Alpha Man

129 kn

po proizvodu

774 kn 1.794,00 kn

1.020 kn uštede!

besplatna poštarina

NAJBOLJI IZBOR!

Alpha Man 1x

3x Alpha Man

148,50 kn

po proizvodu

445,50 kn 897 kn

451,10 kn uštede!

besplatna poštarina

Alpha Man 1x

1x Alpha Man

219 kn

po proizvodu

219 kn 299 kn

80 kn uštede!

poštarina 24 kn

Miha Geršič

Osobni trener

Miha Geršič poznati je osobni trener, stručnjak za cjelovitu fizičku transformaciju, specijaliziran za brzi gubitak masnog tkiva i maksimalan rast mišića kod muškaraca.

Miha je i suosnivač portala Fit Tijelo koji mjesečno posjeti više od 100 000 čitatelja. Svojim savjetima pomogao je više od 25 000 muškaraca oblikovati fit tijelo i osjećati se bolje.

60-dnevna garancija na zadovoljstvo

Isprobaj Golden Tree Alpha Man potpuno bez rizika. Ako u roku od 60 dana ne budeš impresioniran, jednostavno nam vrati praznu ambalažu, a mi ćemo ti vratiti cjelokupni iznos kupovine - do zadnje lipe.

60 dnevna garancija na zadovoljstvo
/

Što o Alpha Man kažu korisnici?

Česta pitanja i odgovori

Komu je Alpha Man namijenjen? Alpha Man namijenjen je svim muškarcima koji zbog sve većih očekivanja i pritisaka društva pate od različitih problema povezanih s visokom razinom kortizola i neučinkovitim funkcioniranjem glavnog hormona muškosti.

Zbog sve natrpanijeg rasporeda, povećanog opsega posla, očekivanja na poslu i kod kuće, sve je više muškaraca koji se nalaze u situaciji da im kronično nedostaje energije, primjećuju pad snage i mišićne mase, trpi njihov libido i posljedično spolni život, a primjećuju i da sve se više suvišnih masnih naslaga nakuplja na tijelu.

To znači da je rješenje Alpha Man prikladno za sve muškarce koji žele prevladati ove probleme, vratiti se top formu života i ponovno živjeti životom kakav zaslužuju.
Što je točno Alpha Man i kako djeluje? Alpha Man rješenje je koje pomaže potaknuti prirodnu proizvodnju muškog hormona, a istodobno sprječava negativne učinke hormona stresa - kortizola.

Tako na jedinstven način rješava probleme nedostatka energije, motivacije i libida - jednom riječju, „muškosti“.

Dio složene formulacije potiče proizvodnju glavnog hormona muškosti, a drugi dio smanjuje opasne razine kortizola, koji su glavni razlog zašto se u svom tijelu ne osjećaš onako kako bi želio.

Pojednostavljeno, to je rješenje koje potiče „dobru stvar“ i ograničava „lošu stvar“ u muškom tijelu tako da se muškarci koji uzimaju Alpha Man ponovno osjećaju dominantno i na vrhuncu svoje muškosti.
Da li Alpha Man samo jača moj libido ili mi također pruža više motivacije i energije? Alpha Man nije samo namijenjen jačanju libida, premda i to čini sjajno.

Zapravo je Alpha Man dizajniran da stimulira muški hormon i limitira kortizol. To znači da ti definitivno pruža više energije, odlučnosti i motivacije.
Kako i kad uzimati Alpha Man? Alpha Man pijemo 1x dnevno, 4 kapsule.
Kad mogu očekivati prve rezultate? Svaki je muškarac individua, stoga nema jedinstvenog odgovora na ovo pitanje. Međutim, činjenica je da većina prve rezultate primijeti u prvih 30 dana.

Svi koji daju više vremena rješenju posebno su oduševljeni jer s vremenom dobiva na svojoj učinkovitosti, što se konkretno odražava na kvalitetu života.

Sastojci sadržani u formulaciji Golden Tree Alpha Man počinju djelovati u roku od nekoliko dana, ali sve studije koje smo već spomenuli potvrdile su da se učinak tih tvari vremenom dodatno pojačava.

Unatoč činjenici da ćeš vrlo brzo primijetiti da imaš više energije, snage, dužu erekciju, bolji tonus mišića itd., rezultati koje donosi Golden Tree Alpha Man s vremenom će se samo još poboljšati.
Što sadrži Alpha Man? Alpha Man sadrži 13 aktivnih sastojaka za koje je dokazano da povećavaju sintezu testosterona i učinkovito snižavaju razinu kortizola.

Glavna 4 sastojka koja sam ranije spomenuo su Tribulus Terrestris, ashwagandha, maca i crveni ginseng.

Uz to, otopina Alpha Man također sadrži: DAA, ekstrakt koprive, crni papar, magnezij, cink, vitamin B6, vitamin D3, vitamin K1 i selen.

Sve to kako bi dvostruko djelovanje naše jedinstvene formulacije zasjalo u punom sjaju, a time i kvaliteta tvog života.
Kako se Alpha Man razlikuje od ostalih dodataka za povećanje hormona T ? Jednostavno. Ključ je u njegovoj jedinstvenoj formuli.

Da budem iskren, neki od ovih sastojaka nalaze se i u drugim dodacima za povećanje razine testosterona.

Činjenica je, međutim, da ne postoji rješenje koje sadrži svih 13 sastojaka identične kvalitete i optimalne doze potrebne za postizanje rezultata.

Čak i ako konzumiramo iste sastojke, ali u pogrešnim dozama, odnosno koncentracijama, nećemo postići rezultate, što znači da ćemo trošiti novac bez postizanja željenih rezultata.

Zato se Alpha Man smatra jedinstvenim rješenjem.
Da li je Alpha Man lijek, odnosno doping? Apsolutno ne.

Radi se o prirodnom dodatku prehrani koji bez straha možeš koristiti u svrhu boljeg raspoloženja i izgleda.
Ima li Alpha Man nuspojave? Ne. Jedino ako kao nuspojavu smatraš odlično raspoloženje.
Alpha Man sadrži 13 prirodnih sastojaka koji potiču proizvodnju hormona muškosti i inhibiraju kortizol, hormon stresa. To ti daje više energije, motivacije i odlučnosti u svakodnevnim zadacima, u teretani i, naravno, u spavaćoj sobi.
Mogu li koristiti Alpha Man uz ostale dodatke? Bez obzira na to koje dodatke prehrani koristiš, svojoj dnevnoj rutini možeš dodati i Alpha Man.
Da li je Alpha Man napravljen u Evropi? Da. Svi su naši proizvodi napravljeni u Evropi.
Brine me da ću opet izgubiti novac ako proizvod ne ispuni moja očekivanja. Siguran sam da ćeš biti oduševljen svim promjenama koje ćeš postići s Alpha Manom.
Međutim, ako iz bilo kojeg razloga odlučiš da proizvod nije prikladan za tebe, zaštićen si našim 60-dnevnom garancijom na zadovoljstvo.
Znam koliko je važno osjećati se sigurno i ugodno kada iskušavaš nešto novo ... I želim da znaš da je tvoja narudžba danas 100% bez rizika.
Kakvi su uvjeti za garanciju? Kupnjom Alpha Mana aktivira se 60-dnevna garancija s kojom preuzimam puni rizik.

Odnosno, ako rješenje ne ispuni tvoja očekivanja, pošalji mi e-mail i vratit ću ti cjelokupni iznos kupnje bez dodatnih pitanja. To znači da nema razloga za zabrinutost jer praktički ništa ne gubiš.

To znači da imaš čak dva mjeseca za odluku je li ovo proizvod kojem vjeruješ.

Da budem iskren, siguran sam da će tvoj odgovor biti pozitivan, jer su praktički svi korisnici, koji su već isprobali ovo rješenje, oduševljeni njime.
Koliko će dugo Alpha Man biti na raspolaganju? Nažalost, ne mogu odgovoriti na ovo pitanje. Dizajnirali smo Alpha Man s određenim ciljem, a to je da ga damo u ruke što većem broju muškaraca kojima je potreban.

I mogu ti reći da su ljudi u farmaceutskoj industriji prilično bijesni zbog našeg proizvoda i na sve nas načine pokušavaju ušutkati.

Tako da zapravo ne znam koliko dugo ćemo se još moći boriti s njima, ali obećavam da nećemo odustati. Ali tko zna što se može dogoditi.

Stoga te danas pozivam da se što prije opskrbiš svojim Alpha Manom.

Pogotovo sad, kad nema nikakvog rizika.
Mogu li Alpha Man kupiti u lokalnoj trgovini? Ne. Alpha Man dostupan je samo u našoj web trgovini.
Na taj način smo proizvod maksimalno pojeftinili, jer ti dolazi izravno, bez posrednika. Ovom posebnom ponudom, koju možeš iskoristiti samo na ovim stranicama, Alpha Man možeš dobiti po najnižoj mogućoj cijeni.
Ok, oduševljen sam i želim probati Alpha Man - kako ga mogu naručiti? Alpha Man dostupan je samo na ovoj web stranici, što znači da ga nije moguće dobiti u trgovini, ljekarni ili bilo gdje drugdje.

Kupnju možeš jednostavno izvršiti klikom na gumb "Pošalji narudžbu" koji se nalazi malo niže.

Na sljedećoj stranici odaberi paket koji ti najviše odgovara.

Osobno preporučujem odabir paketa od 6 Alpha Mana kako bi si osigurao 6-mjesečnu zalihu s najvećim popustom i besplatnom dostavom.

Tada ćeš biti preusmjeren na sigurnu web narudžbenicu gdje upisuješ podatke o plaćanju i dostavi.
Koliko brzo mogu očekivati svoju narudžbu? Unutar 2-3 radna dana možeš očekivati svoj paket koji će diskretno zapakiran stići na željenu destinaciju.

Brzo, sigurno, učinkovito i u potpunosti bez rizika.
GTN Alpha Man

Golden Tree Alpha Man

Golden Tree Alpha Man je 100% prirodna formula dvostrukog djelovanja koja sadrži 13 aktivnih sastojaka za koje je dokazano da povećavaju testosteron i snižavaju kortizol.

Alpha Man djeluje uklanjajući višak hormona stresa kortizola i stimulirajući vlastitu sintezu testosterona u tijelu. Tako pojačava snagu, libido, mišićnu masu i muško samopouzdanje kakvo vjerojatno nisi osjetio godinama.

Golden Tree Alpha Man je proizvod napravljen prema najvišim europskim standardima.

Proizvodi ga poduzeće koja se brine o kontroliranoj, tehnološki naprednoj proizvodnji hrane i dodataka prehrani u sterilnom okruženju. Poduzeće je vlasnik EKO certifikata, međunarodno priznatog skupa standarda koji osiguravaju izradu prehrambenih proizvoda s naglaskom na zaštitu okoliša, očuvanje biološke raznolikosti i odgovorno korištenje energije i prirodnih resursa (tla i vode). Tvrtka također ima certifikat ISO 22000, što je prvi međunarodni standard za uvođenje sustava zdrave prehrane.

© FitTijelo.com - Sva prava zadržana

Uvjeti poslovanja | Kontakt | Narudžba