Ne mrsavi! …prije nego pogledas ovu besplatnu prezentaciju u cijelosti:

Kako oblikovati figuru iz snova?

OPREZ: Upalite zvuk i pričekajte 5 sekundi kako bi prezentacija započela s reproduciranjem…

DA! Miha, uz tvoju pomoć želim otkriti prečac i smršaviti jednom zauvijek. Naručujem cjelokupni paket Formule Za Fit Tijelo i sve bonuse za samo 700 Kn 347 Kn.

Započni moju savršenu preobrazbu sada!
Tea Matjašič

Formula za Fit Tijelo je ono što sam trebala. Prva dva mjeseca izgubila sam 9 kilograma i 18 centimetara te znam da sam svakim danom sve bliže svojem cilju. Mogu reći da od svih elemenata najviše volim tjelovježbu TVT koju mogu izvoditi kod kuće i to onda kada meni odgovara.

Tea Matjašič

Prilikom kupnje cjelokupnog paketa Formule Za Fit Tijelo primit ćete:

 • 1

  Priručnk Formula za Fit Tijelo

  Priručnik sa svim mojim tajnama i prečacima za uspješno mršavljenje. Saznat ćete potpuno sve što vam treba kako biste jednom zauvijek smršavjeli. Ništa više i ništa manje.

 • 2

  Moj Napredak

  Internet aplikacija za mjerenje i bilježenje vašeg napretka kako biste ostali motivirani sve do kraja vaše preobrazbe. Uz pomoć lijepog grafičkog prikaza uvijek ćete imati cjelokupnu sliku o tome kako napredujete na putu do vaše figure iz snova, što će vam dati još više motivacije i poticaja za napredak.

 • 3

  Moja Savršena Prehrana

  Vama osobno prilagođen jelovnik pomoću kojeg vam se neće biti potrebno izgladnjivati ili se pridržavati neke nemoguće dijete koja ionako ne djeluje. Nećete se morati odreći niti vaših najomiljenijih jela i slastica.

 • 4

  Moja Savršena Tjelovježba

  Za cjelokupan program aktivnosti i maksimalno sagorijevanje suvišnih masti. Nije važno u kakvoj ste fizičkoj kondiciji jer je program baziran na način da formu poboljšavate iz tjedna u tjedan. Sve zajedno obogaćeno je video prikazom svake vježbe kako biste ih mogli što pravilnije izvoditi. Ako niste ljubitelji fitness centra ili imate premalo vremena, za vas će biti idealni detaljni prikazi najpopularnije tjelovježbe TVT, pomoću koje ćete svoje tijelo oblikovati u samo 25 minuta dnevno i to u vlastitoj dnevnoj sobi.

 • 5

  BONUS: Popis za kupovinu

  Popis za kupovinu kojeg ćete uvijek uzeti sa sobom kako biste točno znali koju hranu možete kupiti, a koja neka radije ostane na polici.

 • 6

  Facebook Grupa Fit Tijelo

  Kolege koji će vam pomoći doći do cilja, veselit se zajedno s vama kada ćete napredovati ili vam pomoći kada zaglibite. Zajedno ćemo se veseliti i poticati se na putu do savršene preobrazbe. U toj ćemo grupi biti aktivni i ja i moja ekipa. Pristup će biti omogućen samo članovima Formule Za Fit Tijelo.

Započni moju savršenu preobrazbu sada!
Matej Gržinič

Minus 8 kilograma je dovoljno veliki podatak o učinkovitosti pobjedničke strategije. Nema stvari o kojoj moram voditi računa ili na koju moram trošiti vrijeme. A ni motivacije nikada ne ponestane jer alat za bilježenje napretka osigurava odličan osjećaj kada svaki tjedan dobijem potvrdu da sam na pravom putu.

Matej Gržinič
Tomi Vida

Glavna prednost Formule za Fit Tijelo je njezina prilagodljivost. Bez ikakvih sam problema razumio koncept koji se pobrinuo za rezultate. Možda sam u početku imao nekoliko briga u vezi jelovnika, no propisani obroci su ukusni, zdravi i iznimno jednostavni za pripremu.

Tomi Vida
Marjeta Milavec

Formula za Fit Tijelo je ono što bi preporučila svakome tko želi osigurani rezultat, odnosno pobijediti u borbi sa suvišnim kilogramima. Nakon prvih devet tjedana lakša sam za sedam kilograma i znam da je ovo bila super investicija. Bez poteškoća sam slijedila upute koje su već postale dio moje dnevne rutine što je više od odlične informacije

Marjeta Milavec
Tanja K.

Nisam imala većih problema s prekomjernom tjelesnom težinom, no bilo je nekoliko kilograma na mjestima na kojima si to nikako nisam željela. Odlučila sam izgubiti dosadne masne jastučiće i malo učvrstiti tijelo. Mogu reći da je Formula za Fit Tijelo bila odličan odabir. Izgubila sam 5 kilograma i učvrstila svoje tijelo. Cilj je postignut i osjećam se super.

Tanja K.
Započni moju savršenu preobrazbu sada!
Započni moju savršenu preobrazbu sada!

100% bez rizika – 30-dnevni 100%-ni povrat novca

bez-rizikaKako ne biste nepotrebno razmišljali o učinkovitosti našeg proizvoda, jamčimo vam 30-dnevni povrat novca. To znači da ćete 30 dana imati potpuni pristup Formuli za Fit Tijelo koja je promijenila život već mnogima te ćete ju moći u cijelosti isprobati. Ukoliko će se pojaviti bilo kakav razlog zbog kojeg ćete imati osjećaj da proizvod ne djeluje, mi ćemo vam bez pitanja u cijelosti vratiti vaš novac. 100% bez rizika, 30-dnevno jamstvo. Ukoliko s proizvodom nećete biti zadovoljni, nećemo zadržati ni cent vašeg novca.

Česta pitanja i odgovori

 • Q.Je li riječ o jednokratnom iznosu ili je potrebno plaćati mjesečnu pretplatu za pristup Internet stranici?

  A.Riječ je o jednokratnom iznosu u visini od 347 Kn, što znači da pristup Internet stranici imate sve dok ne postignete svoj cilj, odnosno do kada ćete vi to htjeti.

 • Q.Koliko kilograma mogu izgubiti u prvih mjesec dana?

  A.Prioriteta naše strategije je zdrav gubitak suvišnih kilograma, što znači da ćete tjedno u prosjeku izgubiti od 0.5 do 1 kg. Kod pojedinaca se to svakako može razlikovati. Važno je da se usredotočite na konačni cilj i siguran sam da će nam zajedno uspjeti.

 • Q.Spominjete jelovnik. Moram li se striktno držati jelovnika ako želim postići zastavljeni cilj?

  A.Formula za Fit Tijelo temelji na jednostavnim navikama, što se nimalo ne razlikuje kada govorimo o prehrani. U priručniku ćete saznati kako oblikovati svoj jelovnik kako biste pobijedili u borbi sa suvišnim kilogramima. Unatoč tome što vas na Internet stranici čeka osobni jelovnik, ne trebate ga slijediti do svakog detalja kako biste postigli postavljeni cilj. Glavna svrha jelovnika je razumijevanje pravog koncepta za što će se pobrinuti odlični savjeti.

 • Q.Koja je glavna svrha grupe Formula Za Fit Tijelo i kako mogu postati član?

  A.Grupa Formula za Fit Tijelo zatvorena je Facebook grupa kojoj se mogu pridružiti svi korisnici Internet stranice. Glavna svrha ove grupe je održati stalan kontakt ukoliko će vam trebati savjeti, motivacija ili samo kakav brzi odgovor. Prije svega je važno da niste prepušteni sami sebi. Ako se projekta latimo zajedno, cilj ćemo postići puno brže.

 • Q.U objavi sam primijetio da govorite o tjelovježbi. Je li riječ o nekoj vrsti grupne tjelovježbe, odnosno gdje se sama tjelovježba odvija?

  A.Na Internet stranici naići ćete na dva oblika tjelovježbe. Na raspolaganju su vam tjelovježba TVT koju možete izvoditi kod kuće, s vlastitom tjelesnom težinom i u trenutku kada će vam to najviše odgovarati. A ukoliko želite trenirati u fitness centru, tada vas na Internet stranici čeka tromjesečni program. Sve vježbe sadrže i video prikaz. To znači da tjelovježbu možete prilagoditi svom rasporedu, bez obzira na to gdje živite i čime se bavite.

 • Q.Neke metode obećavaju priličan gubitak suvišnih kilograma, čak i više od 10 kilograma već nakon nekoliko tjedana. Kako stoje stvari s brzim gubitkom suvišnih kilograma kod Formule za Fit Tijelo?

  A.Sve metode koje obećavaju astronomski brz gubitak suvišnih kilograma mogu biti vrlo neugodne za vaš organizam. Suvišni kilogrami se skoro uvijek brzo vrate nazad na stara mjesta, ponekad i koji kilogram više. Uz pomoć Formule za Fit Tijelo pobrinut ćete se da suvišne kilograme izgubite jednom zauvijek na zdrav i ugodan način.

 • Q.Postoje li kakva ograničenja, odnosno kome je Formula za Fit Tijelo namijenjena?

  A.Formula za Fit Tijelo namijenjena je svakome tko želi oblikovati svoje tijelo, odnosno izgubiti suvišne masne naslage. Ograničenja praktički ne postoje. Budući da je riječ o Internet stranici, pristup do nje ima svaki pojedinac, bez obzira na dob, spol, mjesto bivanja, obrazovanje…