Naslovna / Vježba / POKLON: Adventski kalendar od Miha sa TOP vježbama
 

POKLON: Adventski kalendar od Miha sa TOP vježbama

Predviđeno vrijeme čitanja: 1 min
Datum objave: 30/11/2015
POKLON: Adventski kalendar od Miha sa TOP vježbama

Evo pa imamo naš prvi adventski kalendar pred sobom. Sigurno vas zanima što je to??

Govorim o veselom prosincu! Razdoblju veselja, zabave, lijepih trenutaka i mnogih prehrambenih grijehova. Ali ništa zato. Posljedice tih neće biti prevelike za vas, jer sam vam pripremio super poklon. Dali vas zanima o kakvom iznenađenju govorim? Daaa, ostanite sa mnom,da ga slučajno ne promašite.

Kako sam vam već na početku rekao, pred nama je najuzbudljiviji mjesec u godini. Mjesec mnogobrojnih zabava, proslava i susreta. Ako me sjećanje ne vara, kod takvih susreta ne fali slatkiša, grickalica i pića… Ukratko nema, što nema.

U normalnoj situaciji, ja bi vas pokušao na sve načine odvrnuti od prehrambenih grijehova. Išao bi i tako daleko, da bi vam probudio lošu savjest.

Ali ne danas i ne u ovom videu!

Danas ću vam pokloniti poseban poklon. To je adventski kalendar, sasvim drukčiji od onoga koji vam je dobro poznat. Za razliku od klasičnog, koji sadrži čokoladicu za svaki dan, tu vas umjesto slatkiša čekaju super vježbe.

Jer nam je jasno, da možemo brzo pasti pod slab utjecaj uzbudljivog mjeseca, vježbe iz kalendara pobrinuti će se, da i u prosincu ostanete na pravom putu, da ne zaboravite na sebe i da se svakodnevno sjetite, što je ono, što si najviše želite. Dali su to slatki i slani prehrambeni grijehovi? Hmmm…čini mi se da ne. Govorimo o odličnom raspoloženju i samopouzdanju, jeli tako?

Vježbe, koje vas čekaju u kalendaru, možete izvoditi ujutro, kad se probudite, prije treninga, na radnom mjestu ako trebate, da se malo opustite ili navečer prije spavanja, da bude san kvalitetniji. U biti to su jednostavne vježbe, koje će vam ugodno začiniti dan i posjetiti vas na vaše ciljeve.

I još jedan savjet, što se tiče grijehova. Ako, odnosno kad griješite, što je sasvim normalno (bez brige, i ja griješim), budite oprezni posebno na jednu stvar. Nikako ali stvarno nikako nemojte pretjerivati sa količinom unošene hrane u tijelo. To je najveća greška, koju možete napraviti. Jasno?

Ok, dovoljno pričanja, vrijeme je za poklon. 😉 Pod objavom možeš preuzeti svoj adventski kalendar i tako si osigurati sporta pun prosinac.

Sad kad sam ti poklon predao, red je na tebi. Čini mi se fer ugovor. Unatoč svemu, ja sam skroman, zato ne trebaš prestati sa gledanjem ove objave.

Bit ću ti jako zahvalan, ako moju objavu podijeliš s prijateljima, da što više ljudi preuzme koristan poklon.

Pošteno? I ako stisneš like, razveseliti ćeš me na cijeloj razini.

 


Podijeli na društvenim mrežama

O Mihu Geršiču

Miha Geršič je suosnivač portala Fit Tijelo, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.

Pročitaj više o autoru
KOMENTARI
Svi komentari naših vjernih čitatelja
I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se