Kako smo u želji pomoći što više ljudima nedavno raširili našu ponudu uspješnih strategija za oblikovanje tijela i FT30 dodali još Fit Prehranu, u zadnje vrijeme se pojavljuje dosta upita u smislu…

… »Miha, želim oblikovat svoje tijelo ali ne znam koja od raspoloživih strategija je prava za mene.«

Zato je pala odluka da pojasnim stvari i kažem u čemu se programi međusobno razlikuju i na taj način ti pomognem pri tvom cilju.

FT30

Iako je konačni cilj FT30 jednak kao u Formuli za Fit Tijelo-oblikovanje čvrstog, fit tijela- koncept je sasvim drukčiji od onoga unutar Formule.

Pored savjeta o umjerenoj i zdravoj prehrani, u programu FT30 prednjače treninzi, koje možeš izvoditi istovremeno uz gledanje na ekranu. To znači da ćemo sve treninge izvoditi zajedno i pobrinuti se za potrebnu motivaciju, tako da možeš biti bez brige.

Treninzi su podijeljeni u 3 nivoa u sklopu kojih imaš više od 160 različitih vježbi.

Vođene treninge možeš pratiti preko telefona, televizije, tableta ili računala i sadrže sve potrebne upute. Treninge također možeš izvoditi gdje kod i kad kod.

Što znači da slijediš vođeni program koji će te voditi od početka do kraja preobrazbe i uz pomoć kojeg ćeš oblikovati najfitije tijelo svog života.

Kome je namijenjen program FT30?

FT30 je namijenjen pojedincima koji su spremni slijediti točan raspored treninga s namjenom da u što kraćem roku potroše suvišne masne naslage i pritom oblikuju čvrsto, fit tijelo.

=> https://www.fittijelo.com/ft30/

Nadam se da je sad jasna razlika.

FIT PREHRANA

Za razliku od već spomenutih programa, Fit Prehrana sadrži svoje specifične karakteristike. Unatoč tome da o prehrani ogromno piše već u Formuli za Fit Tijelo, odlučili smo da na raširimo ponudu na tom području i napravimo korak više.

Zato smo oblikovali mjesečni program personaliziranih jelovnika koji su kreirani posebno za tebe jer uzimaju u obzir tvoju:

– dob,
– spol,
– visinu,
– trenutno težinu,
– stopanj aktivnosti,
i
– glavni cilj.

Glede na sve podatke odredimo optimalni omjer makronutrijenata i idealni kalorijski unos na račun kojeg ćeš u najkraćem mogućem roku doći do željenog rezultata.

Svaki tjedan šaljemo 35 svježih recepta koji su sadrže točne količine i upute za pripremu.

To znači da ćeš točno znati kad, što i koliko čega pojesti i istovremeno ćeš bez problema pripremiti nove kuharske specijalitete.

Kome je Fit Prehrana namijenjena?

Program Fit Prehrana je namijenjena pojedincima koji imaju točno određen cilj i koji se žele maksimalno usredotočit na područje prehrane i u cijelosti iskoristiti njen potencijal.

Glavni fokus je na zdravom, raznolikom jelovniku koji sadrži sve potrebne informacije, što znači da ćemo te korak po korak voditi preko svih tjednih obroka. S tim ćemo se pobrinuti za maksimalan utjecaj personaliziranog jelovnika na tvoju preobrazbu.