Nedavno smo lansirali na tržište novi proizvod, takozvani program FT30.
Odmah smo dobili dosta upita u smislu: “Miha, po čemu se Formula za Fit Tijelo razlikuje od FT30?” Zato ću iskoristi ovu priliku da ti sve točno objasnim.
Znači…


Formula za Fit Tijelo je cjelovit koncept namijenjen tjelesnoj preobrazbi. Glavni naglasak je na prehrani jer program pored elemenata: priručnik, alat za mjerenje napretka, TVT vježbe, članstvo u zatvorenoj Facebook grupi itd. sadrži još personalizirani jelovnik uz pomoć kojeg ćeš točno znati što, kad i koliko čega smiješ pojesti.

Na području vježbanja Formula za Fit Tijelo ti dozvoljava dosta slobode. Unatoč tome da te unutar programa čekaju treninzi s video prikazom vježbi, oni nisu oblikovani kao vođeni trening koji možeš istovremeno slijediti, nego trebaš pogledati trening po dijelovima i po želji ih rasporediti na svoj raspored.

 

Kome je namijenjena Formula za Fit Tijelo?

Formula je namijenjena svima onima koji pri rasporedu treninga vole slobodu i istovremeno su im potrebne točne upute s područja prehrane koje su od ključne važnosti ako želimo lijepo oblikovano tijelo.

www.fittijelo.com/formula/

 


Iako je konačni cilj FT30 jednak kao u Formuli za Fit Tijelo-oblikovanje čvrstog, fit tijela- koncept je sasvim drukčiji od onoga unutar Formule.


Pored savjeta o umjerenoj i zdravoj prehrani, u programu FT30 prednjače treninzi, koje možeš izvoditi istovremeno uz gledanje na ekranu. To znači da ćemo sve treninge izvoditi zajedno i pobrinuti se za potrebnu motivaciju, tako da možeš biti bez brige. Treninzi su podijeljeni na 3 nivoa u sklopu kojih imaš više od 160 različitih vježbi.

Vođene treninge možeš pratiti preko telefona, televizije, tableta ili računala i sadrže sve potrebne upute. Treninge također možeš izvoditi gdje kod i kad kod.

Što znači da slijediš vođeni program koji će te voditi od početka do kraja preobrazbe i uz pomoć kojeg ćeš oblikovati najfitije tijelo svog života.

 

Kome je namijenjen program FT30?

FT30 je namijenjen pojedincima koji su spremni slijediti točan raspored treninga s namjenom da u što kraćem roku potroše suvišne masne naslage i pritom oblikuju čvrsto, fit tijelo.

Nadam se da je sad jasna razlika.

Što je ono što čini FT30 tako učinkovitom i zašto se drastično razlikuje od drugih programa vježbanja, možeš pogledati u ovom video zapisu:

www.fittijelo.com/ft30/