Draga ekipo!

Bliži se kraj godine s kojim ćemo završiti još jedno poglavlje u životu. Što ste u njemu pisali, odnosno što ste željeli napisati znate samo vi.

Činjenica je da se u ovom trenutku njegov sadržaj ne može mijenjati. Ne možemo dopisati ni jednu super rečenicu niti izbrisati pogrešne riječi. Možda se čini malo kruto ali jednostavno tako i je.

U ovom trenutku važno je gledati u budućnost!
Jer upravo to je ono razdoblje na koje možete utjecati, oblikovati ga, prilagoditi i zapuniti. Želim vam da je vaša budućnost oblikovana kako ste ju zamislili u svojoj glavi. To je investicija u koju se isplati uložiti vašu pozitivnu energiju jer možete biti dobro nagrađeni.

U nadolazećoj godini vam pored zdravlja, veselja i sreće želim još puno hrabrosti, malo ludosti i prstohvat maštovitosti jer su upravo to glavni sastojci recepta za uspjeh. Budite odlučni i počnite živjeti svoje snove. Uvjeren sam da ih možete ostvariti i samo od vas zavisi kakav život ćete živjeti. Zaboravite na sve izgovore, zgrabite priliku koja je pred vama i napravite 2017 godinu nezaboravnom!

Neka vam je SA SREĆOM, želi vam vaš snjegović Miha. 😉

O AUTORU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je suosnivač portala Fit Tijelo, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.