Datum objave: 25.12.2017

Opet je pred nama ono razdoblje u godini kad svi koji pucaju od energije, uživaju u svakoj sekundi dana.

Lijepe želje, nasmijana lica, super raspoloženje i same lijepe stvari. Možemo reći da je to fantastična atmosfera koja prosincu daje poseban čar.

Iskreno, čini mi se da to ni je zbog božićnih svjetla, poklona i dekoracija, nego zbog pozitivne energije koja prožima iz svakog ugla.

Bez sumnje možemo reći da je to jedno od najljepših razdoblja u godini.

Zato zaista želim…

…da te ta fantastična energija prati kroz cijelu godinu i ne samo zadnje dane u prosincu.

Ne zaboravi da je svaki novi dan jedinstven poklon koji trebaš iskoristiti maksimalno. Ako si svjestan toga, onda na život gledaš promišljeno i iz svake situacije, bez obzira na to koliko grozna je na prvi pogled, izvučeš nešto pozitivno. Čini mi se da je to onaj pravi način s kojim iz dana u dan napreduješ, postaješ bolja verzija samog sebe i pozitivno utječeš na sve u tvojoj blizini.

Što ti želim?

U godini koja dolazi ti, pored zdravlja, uspjeha i ljubavi, prvenstveno želim da ne zaboraviš na trenutak, stvarni svijet i sve one koji ti stoje sa strane.

Odloži telefon, digni glavu, pogledaj oko sebe, nasmij se i budi to što jesi-budi ti.

Ne zaboravi da je zahvalnost za sve što imaš; vodu, krov nad glavom, prijatelje, obitelj itd. ona, koja te čini sretnog čovjeka.

Najsretniji ljudi nisu oni koji imaju sve u izobilju, nego oni koji iz svake situacije izvuku nešto pozitivno.

Želim ti mirne blagdane i fantastičnu godinu koja dolazi.

Vidimo se!

O AUTORU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je suosnivač portala Fit Tijelo, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.