00:00:00 ⏱️ Black Friday popusti 🖤
Klikni ovdje i uštedi do -55% 👉
Naslovna / Stručnjaci / Miha Geršič

Miha Geršič

Stručnjak za tjelesnu transformaciju i zdrav način života

Miha Geršič, suosnivač portala Fit Tijelo, koji se smatra jednom od vodećih web stranica na području zdravog načina života, kojeg mjesečno posjećuje više od 200.000 čitatelja.

Autor je više od dvjesto članaka koji se odnose na zdravu, uravnoteženu prehranu, optimalnu tjelesnu aktivnost i trening te individualne performanse.

“Da bi svatko uistinu uživao u svom životu i iskoristio svoj potencijal, bez obzira na to što radi, ključno je da na prvo mjesto stavi sebe, svoje tijelo, dobrobit i zdravlje.

Ne samo da se radi o tvom izboru. To je tvoja je dužnost, jer ti je dana jedinstvenu priliku koju jednostavno moraš iskoristiti. ”

Nakon nekoliko godina rada na sebi, stalnog obrazovanja i učenja o različitim konceptima i pogledima na zdrav način života, uz pomoć tečaja AFP za osobnog trenera, stekao je dodatna znanja koja su pomogla u stvaranju cjelovitog pristupa, ključnog za uspješan rad s klijentima.

Kako bi pomogli što većem broju pojedinaca, osim portala, on i njegov tim osmislili su pet internetskih tečajeva, koji su do danas pomogli više od 25.000 ljudi oblikovati svoje tijelo, osjećati se bolje i okrijepiti zdravlje tijela.

Web programi

FT30

FT30 – strategije temeljene na vođenim treninzima koje se mogu pratiti bilo gdje i bilo kada putem telefona, tableta, računala ili pametnog televizora.

FIT DIVA

Fit Diva – program koji pomaže osobito ženama koje se žele osjećati samouvjereno, odlučno, snažno, energično i zavodljivo u svom tijelu. To je strategija koja pokriva sva područja stila života i, naravno, ne zaboravlja bit ženstvenosti.

FIT PREHRANA

Fit prehrana – radi se o sustavu personaliziranih izbornika, koji korisniku svaki tjedan otkriva čak 35 svježih opcija koje može staviti na svoj jelovnik. Sve opcije ili recepti prilagođeni su cilju pojedinca i njegovim osobnim podacima, jer to znači da se točno utvrđuje što i koliko nešto osoba može uvrstiti na svoj jelovnik kako bi u što kraćem vremenu postigla željeni rezultat.

Najvažniji rezultat svega toga, u kombinaciji sa besplatnim izazovima koji se smatraju jednim od zaštitnih znakova portala, su, naravno, vrhunske transformacije mnogih pojedinaca koji su potpuno promijenili svoj način života i tako uistinu zaživjeli život kakav zaslužuju.

Transformacije naših štićenika

Možeš me pronaći na društvenim mrežama na:

Facebook
Instagram

I ti to možeš!
Pošalji svoju email adresu i primaj savjete o ishrani i vježbama.
Pridruži se