Datum objave: 25.03.2021

Često dobivam pitanja “nevjernih Toma” koji me pitaju je li stvarno moguće. Zato sam ti danas odlučio pokazati nevjerojatan put naše Špele.

Špelina priča:

“Koliko priča započinje rečenicom…”cijeli život se borim sa suvišnim kilogramima”… da, i moja priča započinje upravo tako. Godine i godine borbe, izgladnjivanja, pretjerivanja u treninzima, pa sve do potpune suprotnosti, kad izgubiš svu volju jer nikada ništa ne funkcionira. Kile odlaze, pa se opet vraćaju, vrtiš se u začaranom krugu i nikako ne možeš pronaći izlaz. Vjerojatno ne postoji dijeta koju nisam isprobala, ni sportska aktivnost koje se nisam uhvatila. I onda sasvim slučajno ugledaš objavu našeg Mihe u kojoj na toliko jednostavan način objašnjava da ništa nije nemoguće, ako imaš prave naputke i volju da promijeniš svoj život. “Stvarno?”, bila je moja prva, lagano sarkastična pomisao. Ali nije mi dalo mira i CD je stigao na moju kućnu adresu. Tako je sve počelo. Ne izgladnjuj se, jedi redovito, umjereno vježbaj, ne razmišljaj o dijeti nego o promjeni načina života… na svaku poteškoću na koju sam naišla pri pripremi obroka, treninzima ili motivaciji, ekipa FT30-a mi je u trenutku priskočila u pomoć, a naravno i moji suputnici u našoj Facebook grupi u kojoj svakodnevno ćaskamo, bodrimo se, dijelimo recepte, potičemo se i često smijemo jedni drugima. Naravno, ovo nije ni blizu kraju, ciljevi su postavljeni i nimalo ne sumnjam u to da ću i njih ostvariti uz pomoć ovih divnih ljudi.” – Špela B.

Špela, što reći : NEVJEROJATNO

Želiš li i ti promjenu, ali misliš da ju nećeš moći postići?

Mogu ti pomoći, kao što sam pomogao već više od 10.000 korisnika iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Finske, pa čak i Novog Zelanda. Oni su uz pomoć FT30 za fit tijelo uspjeli promijeniti svoj život na bolje!

Ne moraš mi vjerovati na riječ… Uvjeri se na vlastite oči!

Svoju FT30 za fit tijelo možeš naručiti ovdje:

https://www.fittijelo.com/ft30/

Zajedno ćemo uspjeti. Jedva čekam objaviti i tvoje super rezultate.

Lijepi pozdrav,
Miha Geršič

mihagersic-new

PREPORUČAM
FT30
FT30

740 Kn

O AUTORU

Avtor

Miha Geršič

Miha Geršič je suosnivač portala Fit Tijelo, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.